Tuesday, July 26, 2011

lelaki ini

yes.

i met lelaki ini td. omaigod omaigod omaigod what a suprise! -.-"

how i met your father? haha,. no. how i met lelaki ini? okay. nak dijadikan cerita petang td yaya pb col and ajak i g majlis kahwin kat uitm. so i pon okay jela. i ingatkan majlis kahwin bese2 je. rupenye majis kahwin diorang punye lecturer. 4 couples. err, bukan. 4 pasangan la manis sketkan :) . majlis tu kat dewan aspirasi.

as usual i'm late. macam da jadi satu habit -_-. sampai sane, majlis da start. standard majlis kahwin la. mestila ade silat nyanyi nyanyi bagai. sambil tu makan makan. i cam bese. duk sebok je tengok jodoh jodoh. mane la tao kot kot tersepak jodoh. haha

hawe hawe majlis nak tamat, i pon blah la ngan yaya pb sebab nak kene hantar si cendol naek bus plak. tapi before that, sempat lagi kiteorang bergambar sane sini. *klik klik klik

pastu kan.. pastuu haah mase ni lah i ternampak lelaki ini. i was like er, what is he doing here? nape lelaki ini ade kat sini? aritu da nampak kat kedai kuning. malam ni kat uitm plak. lelaki ini sambung belajar ke? tapi rasenye cam da grad. lelaki ini jd lecturer ke? lelaki ini bla bla bla. macam macam andaian lam kepale i. nak panggil tapi i malu. nanti die cakap sape plak minah ni. pfffftt. so i wat bodoh jela. (tapi mate i ni da naek juling tengok die) haha

dalam sebok sebok skodem lelaki ini sempat lagi i cakap kat yaya pb "lelaki ini ni i suke mase diploma". dalam aty ni, nak je i cakap "boleh tak i nak amek gambar ngan u". tapi i segan. so i wat slambe je. haha. control control beb.

mase i nak blah kawan si yaya cakap lelaki ini lecturer. pastu boleh plak die g panggil sir sir. adeh! naseb baek lelaki ini tak datang. kalo tak,.pffffttt

after that, i anta cendol naek bus (aty tak senang. i nak je col kaykay tapi i got no credit. so i've to wait. terpaksa tahan aty). pastu g minum minum bla bla bla. balek umah.

then, td i col kaykay then bla bla bla. tak penting pon. hehe. i terpaksa activekan balik i nye facebook sebab i nak stalk lelaki ini. and now gotcha. i da jumpe die. suke suke suke. senyum sampai telingaa :) rase cam nak guling guling je. over plak. okay. STOP.

mase diploma dulu die kurus je. pastu i rase die gemuk sket mase degree. now da kurus balek.

p/s : sorry sir. i curi pic u from ur facebook. are u single? pfffttt *dulu dia suke pakai bju oren so i called him si baju oren.

3 comments:

  1. kk gilo. HAHA. kasih ore doh tue! mesti kk jawab "laki bini buleh cerai, kasih ore apth lagi" :)

    ReplyDelete